Review SAMSUNG Smartphone S5660 GALAXY Gio

NIKE B. | 12:17:00 p.m. | 2 comentarii

 Samsungsams5660wht1
Pret: 361 RON Telefon Mobil SAMSUNG Smartphone S5660 GALAXY Gio, CPU 800 MHz, RAM 278 MB, microSD, 3.20 inch (320x480), OS Android 2.2 (Silver White) (SAMSUNG) Design clasic, rafinat, cu ecran HVGA de 3,2"Designul rafinat al acestui telefon, precum si aspectul clasic reprezinta o extensie a stilului dvs. personal. Pentru ca nu sunteti un simplu adept al modei, va puteti dori un aspect mai clasic. Telefonul Gio satisface estetica dvs. cu privire la design, fiind in acelasi timp compact din punct de vedere al ergonomiei, pentru portabilitate usoara si utilizare confortabila. Ecranul HVGA de 3,2" este ideal atat pentru vizionarea videoclipurilor, cat si pentru rasfoirea fotografiilor. Performanta puternica si Socializare nelimitata Va veti bucura de viteza si performanta deosebita a acestui telefon. Nu va mai trebui sa asteptati incarcarea filmelor sau pornirea aplicatiilor: totul functioneaza rapid si fara probleme. Wi-Fi b / g / n asigura o navigare Web mai rapida, cu o acoperire mai mare ca pana acum, iar HSDPA de 7,2 Mbps descarca rapid fisiere mari. Datorita duratei mai mari de viata a bateriei, puteti face toate acestea si mult mai multe, cu o singura incarcare a bateriei.
MarketOnline
Integrare de ultima generatie Centru de divertisment Un centru unic pentru toate mesajele dvs., Social Hub va ofera o perspectiva rapida la verificarea starii tuturor mesajelor din diferite platforme, inclusiv e-mail, mesagerie instant, retele sociale si SMS. Nu va trebui sa consultati calendare diferite pentru a obtine programele lor. Diferite calendare online, inclusiv Facebook Events, sunt integrate intr-un singur calendar usor de consultat. Nu va trebui sa consultati doua widgeturi diferite pentru a consulta ceasul si starea vremii, datorita widgeturilor hibride. De asemenea, exista un widget pentru monitorizarea utilizarii datelor, pentru ca factura telefonica sa nu scape de sub control. Cu acces la multitudinea de functii ale telefonului, va veti bucura de distractie si divertisment non-stop. Aveti la dispozitie totul, de la Serviciile Mobile Google la peste 2 milioane de aplicatii de pe Android Market. Centru de confortFunctia AllShare conecteaza telefonul la televizor, computer, sistem stereo etc., astfel incat tot continutul media este usor distribuit. Tastarea este, de asemenea, mai facila.
Cu ajutorul functiei SWYPE, puteti introduce textul mult mai rapid glisand degetul pe tastele de pe ecran in locul apasarii fiecareia separat. Asistenta mobila pentru documenteVeti putea accesa si lucra la sarcini si la proiectele de serviciu cand nu sunteti la birou. Indiferent daca este vorba de corectarea unui eseu in drum spre scoala sau de actualizarea unui CV, aveti acces la documente MS Office si PDF fara ajutorul unui computer. Pret: 361 RON

Category: , ,

2 comentarii:

Stirile online ro RTV

toateBlogurile.ro Certificat Web