Laurenţiu Neghină candidat pentru primaria Onesti

NIKE B. | 10:04:00 a.m. | 0 comentarii

Scrisoare catre onesteni!

Dragi oneşteni,
Vreau să încep prin a vă spune un lucru pe care şi dumneavoastră îl ştiţi, oraşul nostru are nevoie de un ritm nou, de un drum nou şi de aceea vă chem pe toţi, ca împreună să realizăm acest obiectiv!
Adevărul este că avem o administraţie locală epuizată şi neglijentă faţă de problemele oneştenilor, care nu reuşeste să se adapteze la nou. Avem o administraţie locală „obosită”, fără proiecte şi fără ambiţii .
Cu 18 ani în urmă, platforma petrochimică era motorul şi inima Oneştiului, asigurând 70% din producţia judeţului. 45 000 de oneşteni aveau serviciu şi credeau într-un viitor stabil în acest oraş.
Astăzi, Oneştiul, a devenit un oraş de asistaţi, puţin peste 15.000 de oneşteni mai au locuri de muncă si acelea prost plătite. De ce? Pentru că Oneştiul este aproape mort. 22 000 de oneşteni au ales să plece în alte oraşe sau ţări pentru a putea asigura o bucată de pâine pentru ei, pentru copiii lor, pentru părinţii lor. Şi mulţi dintre dumneavoastră au simţit acest sentiment pe propria piele .
Vă spun că a fi primar în Oneşti, înseamnă mai mult decât sensuri giratorii, ghivece cu platani sau vopsit şi peticit străzi!



A fi primar în Oneşti înseamnă, în primul rând, a da încredere oneştenilor în oraşul lor, în viitorul lor!
A fi primar în Oneşti înseamnă a atrage investitori şi a crea locuri de muncă bine plătite!
A fi primar în Oneşti nu înseamnă a distruge mediul de afaceri, prin supraimpozitări, amenzi şi şicane, aşa cum face primarul Lemnaru, împreună cu aliaţii lui din Consiliul Local.
Mulţi mă întreabă de ce m-am retras din PNL. Vă spun că mi-am dat demisia din acest partid în momentul în care organizaţia oneşteană a îngenuncheat în faţa primarului Lemnaru, fiind părtaşi la distrugerea acestui oraş. Fac referire la celebra suprataxare a firmelor de pe platformă, menită să distrugă mediul de afaceri, obiectiv realizat împreună cu partenerul de coaliţie şi de campanie, Dănuţ Oprea, cel ce împreună cu colegii consilieri liberali şi social democraţi, au semnat sentinţa la moarte a platformei petrochimice Oneşti, împotriva doctrinei liberale, doctrină pentru care s-a sacrificat o generaţie întreagă de brătieni, şi pe care consilierii liberali au călcat-o în picioare .
A fi primar în Oneşti înseamnă a da sau a reda oneştenilor convingerea că se poate mai bine, ambiţia de a avea mai mult, mândria de a reuşi!
Aţi auzit sau veţi auzi în perioada imediat următoare, probabil chiar din gura unor candidaţi, cum că s-au aliat cu mine împotriva actualului primar. Vă spun că este o mare minciună, este o tentativă de dezinformare ce face parte din strategia de campanie a actualului primar. Singurii cu care m-am aliat sunteţi dumneavoastră oneştenii, cei ce aţi înţeles că acest primar şi-a bătut joc de Oneşti şi de viitorul copiilor noştri!
Veţi întâlni zvonaci care vor încerca să vă convingă că tot Lemnaru va ieşi, insinuând că nici nu mai are sens să mergeţi la vot. Nu vă lăsaţi intimidaţi sau manipulaţi, primarul Lemnaru pe 10 iunie nu va depăşi 25 % din preferinţele oneştenilor!
Aceste alegeri sunt atipice, vor decide primarul într-un singur tur de scrutin, şi acest lucru vă rog să îl transmiteţi tuturor oneştenilor ce vor un viitor mai bun pentru Oneşti. În această competiţie doar locul întâi contează! Ca să fiu mai explicit, orice vot dat unui candidat fără şanse, este un vot în favoarea lui Lemnaru.
De ce credeţi că sunt aşa mulţi candidaţi în această cursă? Vă spun eu: pentru a-i face jocul lui Lemnaru.
De ce credeţi că domnul Ministru Valerian Vreme nu a candidat pentru funcţia de primar? Vă spun tot eu. A refuzat să îi facă jocul actualului primar!
Dragi oneşteni, vă spun că ştiu bine cine este contracandidatul meu. Este vorba de actualul primar Emil Lemnaru. Dar mai ştiu şi că nimeni nu e veşnic.
Interesant este că şi actualul primar ştie acest lucru, şi, în disperarea de a se mai agăţa de încă un mandat, face gafă după gafă.
Acum patru ani, în 2008, primarul Lemnaru îşi anunţa candidatura la primărie, promiţând solemn că e ultima oară când candidează şi că e ultimul său mandat. Iată că acesta şi-a încălcat pe jumătate acea promisiune şi candidează din nou.
Haideţi ca împreună să-l ajutăm să-şi ţină măcar cealaltă jumătate de promisiune; să-l ajutăm ca mandatul pe care îl încheie în această vară să fie ultimul!
Sunt convins că dumneavoastră oneştenii aveti forţa, capacitatea şi dorinţa de a da oraşului o conducere mai bună!
Vă mulţumesc şi vă aştept să votaţi cu încredere în mai bine!

Category:

0 comentarii

Stirile online ro RTV

toateBlogurile.ro Certificat Web